Fra vision til mål – hvor er den internationale proces på vej hen?

28-08-2014

Globale og nationale konsultationer er blevet afholdt, folk jorden rundt har givet deres mening til kende og der er udkommet et hav af rapporter. Der er ikke mangel på analyser og anbefalinger på hvordan vi skal tackle de globale udviklingsproblemer fremover. Spørgsmålet er bare om der også er den fornødne politiske vilje og mod til at sætte en visionær dagsorden og mål for fremtiden?

Hvad kan vi realistisk forvente af verdens ledere når de mødes i New York de kommende uger til FN’s 68. Generalforsamling for at diskutere en fremtidig udviklingsramme efter 2015? Hvilke muligheder og faldgrupper i den mellemstatslige proces skal vi være opmærksomme på i det komplekse landskab af nationale, regionale og individuelle dagsordener? Hvad kan vi forvente os af diskussionerne, hvad bliver sværest at nå til enighed omkring, og hvad bliver den efterfølgende proces?

Seminaret vil belyse disse spørgsmål blandt flere, og også se på FN Generalsekretæren Ban Ki-moon’s seneste rapport ’A life in Dignity for All’ og andre nyligt udkommet rapporter omkring post-2015/SDGs.

Kom og hør Jose Dallo, Senior Policy Advisor i UNDP’s post-2015 team og medlem af FN’s kernegruppe for post-2015 forberedelserne samt del FN’s Fælles Sekretariat for post-2015. Jose Dallo har mange års erfaring i international udvikling og været med i post-2015 processen fra starten.

Onsdag den 11. september kl. 9:30-11:00
FN Byen, lokale 01.11, Marmorvej 51, 2100 København Ø


Arrangementet er åbent for alle og vil foregå på engelsk.

Tilmelding via Eventbrite

Arrangementet er del af en post-2015 debat serie organiseret af UNDP’s Nordiske Kontor for at fremme engagement og en informeret debat om den nye udviklingsramme. For tidligere og fremtidige arrangementer se www.undp.dk/post-2015.

For yderligere oplysninger: Mette Fjalland, UNDP’s nordiske kontor, mette.fjalland@undp.org, Tlf. 5183-6228.

 

UNDP Rundt om i verden