SubscribeSubscribe
Nyheder
 • UNDP og Hilton Foundation lancerer ny platform for at støtte bæredygtige byer 8. okt. 2019
 • Kunstner og klimaaktivist Olafur Eliasson udnævnt til UNDP Goodwill Ambassadør 23. sep. 2019

  22. September, 2019 (New York, NY) – FN’s Udviklingsprogram (UNDP) har idag udnævnt den islandske/danske kunstner og klimaaktivist Olafur Eliasson til Goodwill Ambassadør med fokus på forbedring af klimaet og Verdensmålene for Bæredygtig Udvikling.

 • UNDP-Danmark partnerskab 22. sep. 2019

  Her kan du læse om UNDP's udviklingspartnerskab med Danmark. Siden indeholder uddrag fra vores partnerskabsbrochure og viser bl.a. Danmark og UNDP's fælles prioriteter samt de resultater vi har opnået sammen.

 • Unge skal accelerere udvikling i Marokko gennem innovation og iværksætteri 19. sep. 2019

  Udenrigsministeriets Dansk-Arabisk Partnerskabsprogram (DAPP), FN’s Udviklingsprogram (UNDP) og den marokkanske regering sætter unge marokkanere stævne i en fem-dages innovations- og dialogfestival i Marokko til oktober. Formålet er at give unge en større indflydelse og mulighed for at påvirke innovation og iværksætteri i landet og dele ud af danske erfaringer. Målet er blandt andet at skabe flere jobs til unge marokkanere. H.K.H Kronprinsesse Mary rejser med til Marokko for at deltage i arrangementet.

 • Achim Steiner på lynvisit I Danmark 18. sep. 2019

  UNDP’s øverste chef Achim Steiner lagde vejen forbi FN byen under hans lynvisit til Danmark.

 • Ny data udfordrer traditionelle opfattelser af ’rig’ og ’fattig’ 24. jul. 2019

  Ifølge en ny rapport offentliggjort af UNDP og Oxford Poverty and Human Development Initiative (OPHI) er den traditionelle opfattelse af fattigdom forældet. Ny data viser tydeligere end nogensinde før at stempling af lande som rige og fattige er en oversimplificering.

 • Ambassadørmøde: Afrika vokser – migration og udvikling på kontinentet med verdens yngste befolkning 4. jul. 2019

  Afrikas befolkning forventes fordoblet til 2,5 mia. frem mod 2050. Samtidig vil en tredjedel af verdens unge bo i Afrika i 2050. Allerede i 2017 var 60 % af befolkningen under 25 år. Det skaber både muligheder og udfordringer.

 • Verdensmålsprisen uddeles for første gang 17. maj 2019

  Det er en helt ny hæderspris, der ser dagens lys, når Verdensmålsprisen uddeles for første gang nogensinde på Folkemødet i juni 2019. Prisen uddeles til en person, som har gjort et ekstra stort stykke arbejde med at nå Verdensmålene i Danmark.

 • SDG Talk: Media Freedom and the Protection of Journalists 26. apr. 2019

  Den 3. maj er det ”World Press Freedom Day”. For at sætte fokus på den stigende vold og trusler mod journalister, holder den britiske ambassade sammen med UNDP’s nordiske kontor og International Media Support debatarrangement i FN Byen med bl.a. den kendte britiske journalist og forfatter, Christina Lamb, og udenrigsminister Anders Samuelsen.

 • Stabilisering af kriseramte lande 28. mar. 2019

  UNDP har startet en ny generation af store stabiliseringsprogrammer, der fokuserer på hurtig genoprettelse af basale service ydelser. Stabiliseringsprogrammerne møder et akut humanitært behov og baner samtidig vejen for langsigtet udvikling.

UNDP Rundt om i verden