Vores historier

 • 29. jul. 2016

  For Fosia Ahmed Ismail var livet som tilbagevendt flygtning til distriktet Hargeisa i Somaliland hårdt. Mange grundlæggende serviceydelser blev ikke leveret i tilstrækkelig grad, og adgangen til myndighederne var begrænset og i flere tilfælde utænkelig. Det har et fælles FN-program, støttet af bl.a. Danmark, været med til at lave om på.

 • Atmosfæren er anspændt i Bweremana, Goma, i det krigshærgede nordlige Kivu. En stor menneskemængde har samlet sig udenfor et telt, der fungerer som en improviseret militærdomstol.

 • 28. maj 2014

  Da Kenya forberedte sig til valget i marts 2013, udstyrede UNDP kvinder med værktøjerne til at stille op til politiske embeder.

 • 28. maj 2014

  I den vestlige verden er det næsten umuligt at forestille sig, hvordan det må være ikke at have et identifikationskort. Men i Burundi er det hverdag for mange. Man kan ikke stemme, man kan ikke få sin stemme hørt og man kan bestemt ikke stille op til valg. Men det stopper ikke der.

 • 2. apr. 2014

  UNDP viste sig at være en central partner i de langvarige og komplekse forberedelser op til parlamentsvalget i Bangladesh i 2008 – det første i syv år. En stabil, troværdig regering er en vigtig komponent for at opnå 2015-Målene, og valget kom ikke en dag for sent. Bangladesh er blevet stærkt medtaget af den globale finansielle krise.

 • 27. feb. 2014

  I en fjerntliggende landsby i udkanten af Peshawar, Pakistan, er en retssag i gang. Stenografen taster løs, dommeren lytter anspændt og køleranlægget arbejder på højtryk for at holde rummet køligt alt imens to husejere diskuterer om 6000$ USD. Men dette er ikke en ordinær retssal, det hele finder nemlig sted i en stor grøn bus.

UNDP Rundt om i verden