UNDP’s rapport Scaling Fences: Voices of Irregular African Migrants to Europe blev lanceret i FN Byen d. 28. oktober af UNDP’s Regional Direktør for Afrika Ahunna Eziakonwa og hovedforfatteren bag rapporten og UNDP’s landechef I Nigeria Mohamed Yahya.
Fattigdom omfatter mere end blot indkomst. For at afskaffe fattigdom i en verden med stigende uligheder har vi brug for nye fremgangsmåder der undersøger alle sider af multidimensionel fattigdom. Læs hvordan vi bærer os ad.
Se interview med Ahunna Eziakonwa og Mohamed Yahya, i forbindelse med den danske lancering af vores nye rapport Scaling Fences.
UNDP’s øverste chef Achim Steiner lagde vejen forbi FN byen under hans lynvisit til Danmark.
UNDP og Hilton Foundation har lanceret City2City Netværket - en ny platform der støtter byer i at håndtere udfordringer strategisk og lære fra hinanden.
Eliasson er blevet udnævnt til Goodwill Ambassadør med fokus på forbedring af klimaet og Verdensmålene for Bæredygtig Udvikling.

Vær med

 

Arbejd med os

Arbejd med os

Søg job eller praktikstilling i UNDP

Følg os

Følg os

Følg UNDP Danmarks hverdag på de facebook, twitter og instagram; lær mere om vores arbejde og giv os din mening på de sociale medier

Bliv bæredygtig

Bliv bæredygtig

Læs hvordan du kan blive mere bæredygtig i din hverdag og bidrage til at nå verdensmålene for bæredygtig udvikling inden 2030

UNDP's arbejde i tal

Læs mere

21 millioner

vælgere registreret i 2018

257 millioner

tons CO2 reduceret

4 millioner

kriseramte mennesker har fået arbejde eller forbedrede levevilkår

31 millioner

mennesker har fået adgang til nødvendige tjenester for at tackle fattigdom

Læs mere

UNDP Rundt om i verden