UNDP, Conrad N. Hilton Foundation og partnere har lanceret City2City Netværket - en ny platform der støtter byer i at håndtere udfordringer strategisk og lære fra hinanden.
Global opvarmning er en eksistentiel trussel mod menneskeheden, der ikke sætter tempoet ned. Unge mennesker på tværs af kloden kræver handling.
UNDP har udnævnt den islandske/danske kunstner og klimaaktivist Olafur Eliasson til Goodwill Ambassadør med fokus på forbedring af klimaet og Verdensmålene for Bæredygtig Udvikling.
UNDP’s øverste chef Achim Steiner lagde vejen forbi FN byen under hans lynvisit til Danmark.
UNDP’s nye SDG Integration tilbyder næstegenerations-løsninger til verdens mest komplekse udfordringer. Se hvordan vi arbejder for integrerede løsninger & binder 2030 Dagsordenen sammen.
Vores nye rapport udarbejdet i samarbejde med UNFCCC indeholder den mest omfattende evaluering nogensinde af landes klimaindsats for 2020 & beyond.

Vær med

 

Arbejd med os

Arbejd med os

Søg job eller praktikstilling i UNDP

Følg os

Følg os

Følg UNDP Danmarks hverdag på de facebook, twitter og instagram; lær mere om vores arbejde og giv os din mening på de sociale medier

Bliv bæredygtig

Bliv bæredygtig

Læs hvordan du kan blive mere bæredygtig i din hverdag og bidrage til at nå verdensmålene for bæredygtig udvikling inden 2030

UNDP's arbejde i tal

Læs mere

21 millioner

vælgere registreret i 2018

257 millioner

tons CO2 reduceret

4 millioner

kriseramte mennesker har fået arbejde eller forbedrede levevilkår

31 millioner

mennesker har fået adgang til nødvendige tjenester for at tackle fattigdom

Læs mere

UNDP Rundt om i verden