Under opfordringen til handling, "Stand Up for Human Rights", vil UNDP sigte mod at engagere en bred vifte af aktører for at sikre en mere retfærdig udvikling og understrege, at der er behov for at vi handler straks for at muliggøre og styrke rettighederne for dem, som er i de mest sårbare situationer.
UNDP vil de næste fire år arbejde for at afskaffe fattigdom i alle dens former, fremskynde strukturelle samfundsforandringer mod bæredygtig udvikling og styrke landes modstandskraft, så de bedre kan modstå kriser.
Afghanistan står på randen af universel fattigdom. Hele 97 procent af befolkningen risikerer at falde ned under fattigdomsgrænsen, medmindre der hurtigst muligt sættes ind overfor landets politiske og økonomiske kriser, viser en lynanalyse, der blev offentliggjort i går af FN's Udviklingsprogram (UNDP).
FN’s Udviklingsprogram (UNDP) i Irak glæder sig over et yderligere bidrag på 50,3 millioner kroner fra den danske regering til UNDP’s Funding Facility for Stabilization (FFS). Bidraget går til genopbygning af kritisk infrastruktur, forbedring af levevilkår og styrkelse af social sammenhængskraft, så fordrevne irakere kan vende sikkert tilbage til områder befriet fra ISIL i Irak.
Stigende fattigdom og voksende kønsforskelle, som resultat af COVID-19-pandemien, kan forhindres ved hjælp af en midlertidig basisindkomst for hundreder af millioner af kvinder i verdens udviklingslande. Det viser en ny rapport fra FN’s Udviklingsprogram (UNDP), der blev offentliggjort i dag.

Vær med

 

Arbejd med os

Arbejd med os

Søg job eller praktikstilling i UNDP

Følg os

Følg os

Følg UNDP Danmarks hverdag på de facebook, twitter og instagram; lær mere om vores arbejde og giv os din mening på de sociale medier

Bliv bæredygtig

Bliv bæredygtig

Læs hvordan du kan blive mere bæredygtig i din hverdag og bidrage til at nå verdensmålene for bæredygtig udvikling inden 2030

UNDP's arbejde i tal

Læs mere

1 milliard kr.

mobiliseret til COVID-19 genoprettelse i 2020

3 millioner

har fået adgang til arbejdsmarkedet og bedre levevilkår i 2020

115 lande

er en del af Accelerator Labs Network anno 2020

9 ud af 10

af UNDP's landeprogrammer er i kriseområder

Læs mere

UNDP Rundt om i verden