Social Media Week 2014 i UN City!

07-02-2014

Social Media Week vender tilbage til København i februar 2014. I løbet af den 19. og 20. februar vil UN City i samarbejde med Social Media Week slå dørene op til en række interessante foredrag og praktiske workshops, der er åbne og gratis for offentligheden.

Formålet med Social Media Week 2014 i UN City er at engagere folk i de udfordringer, det internationale samfund står over for, og inspirere dem til at tænke anderledes omkring vidensdeling, networking og udvikling. Derfor har UN City inviteret nogle af tidens mest professionelle og inspirerende personligheder til at komme og dele deres arbejde og visioner.
Blandt hovednavnene er den amerikanske ambassadør i Danmark, Rufus Gifford, de to folketingsmedlemmer og medlemmer af Udenrigspolitisk Nævn, Ane Halsboe-Jørgensen og Jakob Ellemann-Jensen, samt nogle af de førende forskere inden for området for kommunikation med udviklingsarbejde, Thomas Tufte, Tobias Denskus og Norbert Wildermuth. Da sociale medier også spiller en vigtig rolle i delingen af viden og ideer, vil UN City også tilbyde workshops, hvor det vil være muligt at få praktisk erfaring med, hvordan man skaber en UN-kampagne på de sociale medier, og med, hvordan man kan bruge de sociale medier i sit arbejde.

Du kan læse mere om arrangementerne og tilmelde dig her.

UNDP Rundt om i verden

Du er her UNDP Danmark Repræsentationskontor
Gå til UNDP globalt