Verdens Bedste Nyheder morgenevent fredag 13. september 2013 kl. 7-9

11-09-2013

I år er det fjerde gang kampagnen Verdens Bedste Nyheder løber af stablen. Kampagnen er resultatet af et unikt samarbejde mellem FN, Danida, danske NGO’er og private virksomheder og kulminerer i et landsdækkende morgenevent fredag den  13. september, hvor frivillige fra de deltagende udviklingsorganisationer samt politikere, vil uddele Verdens Bedste Nyheder til danskere på vej til arbejde i hele landet mellem klokken 7 - 9.

UNDP’s nordiske kontor er del af styregruppen bag Verdens Bedste Nyheder og har spillet en central rolle i udviklingen af kampagnen gennem årene. UNDP’s nordiske kontor vil være at finde på Østerport Station i København, hvor vi vil uddele de gode nyheder samt en juice sponseret af Rynkeby til morgenfriske rejsende.

Udover UNDP deltager også andre FN organisationer med kontor i FN Byen herunder WFP og UNFPA og UN Women, som vil være at finde på udvalgte uddelingssteder i København.

Formålet med Verdens Bedste Nyheder er at formidle de store fremskridt, der er sket i udviklingslandene, indenfor bl.a. fattigdomsbekæmpelse, adgang til grundskoleuddannelse, børne- og mødredødelighed og bekæmpelse af smitsomme sygdomme som HIV, malaria og TB. Mange danskere er ikke klar over de resultater, der faktisk er opnået gennem målrettet indsats de sidste 20 år, og har kun begrænset viden om FN’s 2015-mål, som alle verdens ledere forpligtede sig til i 2000.
 
Årets kampagne løber frem til 28. september.

UNDP Rundt om i verden

Du er her UNDP Danmark Repræsentationskontor
Gå til UNDP globalt