2018

SubscribeSubscribe

2017

SubscribeSubscribe

2016

SubscribeSubscribe

2015

SubscribeSubscribe

2014

2013

  • As the crisis in Syria deepens, and moves towards the three-year mark, world leaders are trying to determine how to respond to the massive human cost in deaths and displacement and to the overall devastation of Syrian social fabric. Whilst the socio-economic costs of the crisis within Syria are increasingly documented, much less is known about its implications for medium/long-term development prospects in the neighboring countries of Lebanon, Jordan and Iraq.

  • Følg med i de spændende diskussioner og debatter om den globale udviklingsagenda og 2015-Målene

  • 30. september: Konsultation om Bæredygtig Landbrugsudvikling - Sustainable Agriculture Business Principles (SABP)

    Global Compact afholder i disse måneder 20 multi-stakeholder konsultationer med henblik på at udvikle bæredygtige landbrugsprincipper for virksomheder, i udviklingslande såvel som i andre dele af verden, bl.a. EU. Hensigten er, at udarbejde et frivilligt normativt initiativ, som på sigt kan danne fundamentet for sammenspillet mellem virksomheder og stater.

  • 13. september: Verdens Bedste Nyheder morgenevent

    I år er det fjerde gang kampagnen Verdens Bedste Nyheder løber af stablen. Kampagnen er resultatet af et unikt samarbejde mellem FN, Danida, danske NGO’er og private virksomheder og kulminerer i et landsdækkende morgenevent fredag den 13. september, hvor frivillige fra de deltagende udviklingsorganisationer samt politikere, vil uddele Verdens Bedste Nyheder til danskere på vej til arbejde i hele landet mellem klokken 7 - 9.

  • Globale og nationale konsultationer er blevet afholdt, folk jorden rundt har givet deres mening til kende og der er udkommet et hav af rapporter. Der er ikke mangel på analyser og anbefalinger på hvordan vi skal tackle de globale udviklingsproblemer fremover. Spørgsmålet er bare om der også er den fornødne politiske vilje og mod til at sætte en visionær dagsorden og mål for fremtiden?

UNDP Rundt om i verden

Du er her UNDP Danmark Repræsentationskontor
Gå til UNDP globalt