UNDP og Danmark i fælles front for at styrke inddragelsen af privatsektoren i de nye verdensmål

21-04-2016

I dag afholdes et debatmøde i New York arrangeret af Global Green Growth Forum (3GF) og UNDP. Det handler om partnerskaber på tværs af regeringer, privatsektoren, civilsamfundet og internationale organisationer, der er afgørende for implementeringen af FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling. Målet for mødet i dag er at give regeringer inspiration til, hvordan de på bedste vis kan optimere rammevilkårene for public-private partnerskaber.

Debatpanelet består af UNDP’s chef Helen Clark, den danske miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen, den etiopiske miljø-, skov- og klimaminister samt repræsentanter fra partnerskaber så som 2030 Water Resources Group, Green Commodities Programme (GCP) og UN Interagency Initiative on Sustainable Procurement in the Health Sector (ISPHS).   

Hvad har regeringer lært gennem årene om partnerskaber? Hvad er forudsætningerne for, at regeringer kan accelerere implementeringen af verdensmålene og skalere bæredygtige løsninger? Og hvordan kan de barrierer, der står i vejen for innovative partnerskaber, blive fjernet? Det er nogle af de spørgsmål, som deltagerne vil blive bedt om at diskutere.

 

Hvad: Drivers of Change: Partnerships at Speed and at Scale 

Hvornår: 21. april 2016

Arrangører: 3GF og UNDP

 

UNDP Rundt om i verden

Du er her UNDP Danmark Repræsentationskontor
Gå til UNDP globalt