UNDP var med til at sprede Verdens Bedste Nyheder her til morgen!

13-09-2013

København, 13. september 2013: Det blev en tidlig start på dagen for UNDP’s nordiske kontor, da vi mødtes kl. 06.30 på Østerport Station i København for at forberede uddelingen af Verdens Bedste Nyheder til morgenfriske danskere på vej til arbejde. Iført kampagnens t-shirts og med god energi og højt humør blev små 2000 morgenjuice sponseret af Rynkeby delt ud sammen med de gode nyheder om de store udviklingsfremskridt i verden!
Udover en flok aktive uddelere, var der god hjælp at hente hos julemændene fra Metroexpress, der i dagens anledning også bragte Verdens Bedste Nyheder som omslag på dagens avis. Da klokken blev 08.45 var alle juice og aviser uddelt og Verdens Bedste Nyheder var dermed sendt afsted fra Østerport.

Kampagnen er resultatet af et unikt partnerskab mellem FN, Danida og mere end 80 danske civil samfundsorganisationer. Omkring 100 private virksomheder deltog også i kampagnen i år og var på hver deres måde med til at sprede de positive budskaber.
De gode nyheder, store smil og ikke mindst det gode vejr gik alle hånd i hånd til morgen og var med til at skabe fokus på de fremskridt, der er sket i udviklingslandene gennem de sidste 20 år indenfor bl.a. fattigdomsbekæmpelse, adgang til grundskoleuddannelse, reducering af børne- og mødredødelighed og bekæmpelse af smitsomme sygdomme som HIV, malaria og TB.
Vi takker for en god kampagne, seje frivillige i hele landet og ikke mindst for tørstige og nysgerrige danskere med interesse i at få Verdens Bedste Nyheder!UNDP Rundt om i verden

Du er her UNDP Danmark Repræsentationskontor
Gå til UNDP globalt