Artikler
  • Til kamp for de nye verdensmål for bæredygtig udvikling28. sep. 2015FN Byen - Bolden rullede mandag eftermiddag i FN-Byen, da kendte politikere, skuespillere, sportsfolk m.fl. gik i kamp for de nye verdensmål for bæredygtig udvikling. Fodboldkampen var del af UNDP og FN Byen’s fejring af vedtagelsen af de nye verdensmål. Den symboliserede vigtigheden af at komme ind i kampen, og nødvendigheden af at samarbejde for at nå målene inden 2030.

  • De nye verdensmål er din og min fremtid!25. sep. 2015I dag vedtager verdens ledere de nye verdensmål for bæredygtig udvikling – på engelsk the Sustainable Development Goals, på FN topmødet i New York. Målene udgør en fælles vision om at sætte både menneskeheden og planeten på en bæredygtig kurs frem mod 2030.

  • Tre minutter der forklarer de nye verdensmål25. sep. 2015

  • Syrien krisen kræver handling og finansiering nu22. sep. 2015Mangel på penge forhindrer, at humanitær hjælp og udviklingbistand når frem til over 4 millioner flygtninge fra konflikten i Syrien. Samtidigt når hjælpen heller ikke frem til nabolandene, hvor over 20 millioner mennesker er berørte af krisen på grund af flygtningestrømmene.

  • Troværdige valg er afgørende for fredsopbygning15. sep. 2015Troværdige valg med bred folkelig deltagelse er en vigtig del af UNDP’s demokratiarbejde, og en hovedstrategi i FN’s bestræbelser på at sikre fredelige valg og begrænse risiko for vold og konflikter i forbindelse med overgang til demokrati.Troværdige valg med bred folkelig deltagelse er en vigtig del af UNDP’s demokratiarbejde, og en hovedstrategi i FN’s bestræbelser på at sikre fredelige valg og begrænse risiko for vold og konflikter i forbindelse med overgang til demokrati.

  • UNDP var igen i år med ved uddeling af verdens bedste nyheder11. sep. 2015Fredag morgen den 11. september stod i de gode nyheders tegn. Avisen Verdens Bedste Nyheder blev fra tidlig morgen uddelt på over 140 forskellige i Danmark, og frivillige fra UNDP’s Nordiske kontor i Danmark stod klar fra kl. 7 på Østerport station i København.

  • Asien har brug for en stærk finansiel sektor for at fastholde væksten20. jul. 2015Asian Development Outlook 2015 rapport “Finansiering af Asiens fremtidige vækst” analyserer tendenser og udfordringer for finansiering i Asien og Stillehavsområdet, hvilket er yderst relevant set i lyset af den igangværende mellemstatslige diskussion om udviklingsfinansiering og post-2015 dagsordenen.

  • Det internationale samfund lover mere end fem milliarder US dollars i støtte til genopretning af de Ebola-ramte lande14. jul. 2015Det internationale samfund gav til en FN konference i New York i fredags tilsagn om fem milliarder US dollars (ca. 33,8 milliarder DKK) i støtte til Guinea, Liberia og Sierra Leone i deres bestræbelser på at komme på fode igen efter Ebola-udbruddets ødelæggende konsekvenser.

  • Den tredje Internationale Konference for finansiering af udvikling10. jul. 2015Den tredje Internationale Konference for finansiering af udvikling finder sted i Addis Ababa, Etiopien fra den 13. til 16. juli 2015.

  • UNDP’s nye chef for kriseberedskab besøger København30. jun. 2015Izumi Nakamitsu, FN’s Assisterende Generalsekretær og Direktør for UNDP’s nye kontor for krisereredskab – Crisis Response Unit/CRU, besøgte København den 22-23. juni 2015 for at deltage i et seminar arrangeret af Udenrigsministeriet om behovet for at styrke sammenhængen mellem humanitære-og udviklingsindsatser i forbindelse med konflikter.