SubscribeSubscribe
Artikler
 • Pole to Paris hjælper med at sætte fokus på klimaforandringerne 6. okt. 2015

  Pole to Paris hjælper med at sætte fokus på klimaforandringerne Det mener den UNDP-støttede kampagne “Pole to Paris”, som arbejder for at udbrede kendskabet til klimaforandringer. Derfor deltog Pole to Paris i et klimaarrangement midt på Nørrebro i København den 26. september, som blandt andet involverede en løbe- og cykeltur som optakt til eventet.

 • Til kamp for de nye verdensmål for bæredygtig udvikling 28. sep. 2015

  FN Byen - Bolden rullede mandag eftermiddag i FN-Byen, da kendte politikere, skuespillere, sportsfolk m.fl. gik i kamp for de nye verdensmål for bæredygtig udvikling. Fodboldkampen var del af UNDP og FN Byen’s fejring af vedtagelsen af de nye verdensmål. Den symboliserede vigtigheden af at komme ind i kampen, og nødvendigheden af at samarbejde for at nå målene inden 2030.

 • De nye verdensmål er din og min fremtid! 25. sep. 2015

  I dag vedtager verdens ledere de nye verdensmål for bæredygtig udvikling – på engelsk the Sustainable Development Goals, på FN topmødet i New York. Målene udgør en fælles vision om at sætte både menneskeheden og planeten på en bæredygtig kurs frem mod 2030.

 • Tre minutter der forklarer de nye verdensmål 25. sep. 2015

 • Syrien krisen kræver handling og finansiering nu 22. sep. 2015

  Mangel på penge forhindrer, at humanitær hjælp og udviklingbistand når frem til over 4 millioner flygtninge fra konflikten i Syrien. Samtidigt når hjælpen heller ikke frem til nabolandene, hvor over 20 millioner mennesker er berørte af krisen på grund af flygtningestrømmene.

 • Troværdige valg er afgørende for fredsopbygning 15. sep. 2015

  Troværdige valg med bred folkelig deltagelse er en vigtig del af UNDP’s demokratiarbejde, og en hovedstrategi i FN’s bestræbelser på at sikre fredelige valg og begrænse risiko for vold og konflikter i forbindelse med overgang til demokrati.Troværdige valg med bred folkelig deltagelse er en vigtig del af UNDP’s demokratiarbejde, og en hovedstrategi i FN’s bestræbelser på at sikre fredelige valg og begrænse risiko for vold og konflikter i forbindelse med overgang til demokrati.

 • UNDP var igen i år med ved uddeling af verdens bedste nyheder 11. sep. 2015

  Fredag morgen den 11. september stod i de gode nyheders tegn. Avisen Verdens Bedste Nyheder blev fra tidlig morgen uddelt på over 140 forskellige i Danmark, og frivillige fra UNDP’s Nordiske kontor i Danmark stod klar fra kl. 7 på Østerport station i København.

 • Asien har brug for en stærk finansiel sektor for at fastholde væksten 20. jul. 2015

  Asian Development Outlook 2015 rapport “Finansiering af Asiens fremtidige vækst” analyserer tendenser og udfordringer for finansiering i Asien og Stillehavsområdet, hvilket er yderst relevant set i lyset af den igangværende mellemstatslige diskussion om udviklingsfinansiering og post-2015 dagsordenen.

 • Det internationale samfund lover mere end fem milliarder US dollars i støtte til genopretning af de Ebola-ramte lande 14. jul. 2015

  Det internationale samfund gav til en FN konference i New York i fredags tilsagn om fem milliarder US dollars (ca. 33,8 milliarder DKK) i støtte til Guinea, Liberia og Sierra Leone i deres bestræbelser på at komme på fode igen efter Ebola-udbruddets ødelæggende konsekvenser.

 • Den tredje Internationale Konference for finansiering af udvikling 10. jul. 2015

  Den tredje Internationale Konference for finansiering af udvikling finder sted i Addis Ababa, Etiopien fra den 13. til 16. juli 2015.

UNDP Rundt om i verden

Du er her UNDP Danmark Repræsentationskontor
Gå til UNDP globalt