SubscribeSubscribe
Artikler
 • Syrien krisen kræver handling og finansiering nu 22. sep. 2015

  Mangel på penge forhindrer, at humanitær hjælp og udviklingbistand når frem til over 4 millioner flygtninge fra konflikten i Syrien. Samtidigt når hjælpen heller ikke frem til nabolandene, hvor over 20 millioner mennesker er berørte af krisen på grund af flygtningestrømmene.

 • Troværdige valg er afgørende for fredsopbygning 15. sep. 2015

  Troværdige valg med bred folkelig deltagelse er en vigtig del af UNDP’s demokratiarbejde, og en hovedstrategi i FN’s bestræbelser på at sikre fredelige valg og begrænse risiko for vold og konflikter i forbindelse med overgang til demokrati.Troværdige valg med bred folkelig deltagelse er en vigtig del af UNDP’s demokratiarbejde, og en hovedstrategi i FN’s bestræbelser på at sikre fredelige valg og begrænse risiko for vold og konflikter i forbindelse med overgang til demokrati.

 • UNDP var igen i år med ved uddeling af verdens bedste nyheder 11. sep. 2015

  Fredag morgen den 11. september stod i de gode nyheders tegn. Avisen Verdens Bedste Nyheder blev fra tidlig morgen uddelt på over 140 forskellige i Danmark, og frivillige fra UNDP’s Nordiske kontor i Danmark stod klar fra kl. 7 på Østerport station i København.

 • Asien har brug for en stærk finansiel sektor for at fastholde væksten 20. jul. 2015

  Asian Development Outlook 2015 rapport “Finansiering af Asiens fremtidige vækst” analyserer tendenser og udfordringer for finansiering i Asien og Stillehavsområdet, hvilket er yderst relevant set i lyset af den igangværende mellemstatslige diskussion om udviklingsfinansiering og post-2015 dagsordenen.

 • Det internationale samfund lover mere end fem milliarder US dollars i støtte til genopretning af de Ebola-ramte lande 14. jul. 2015

  Det internationale samfund gav til en FN konference i New York i fredags tilsagn om fem milliarder US dollars (ca. 33,8 milliarder DKK) i støtte til Guinea, Liberia og Sierra Leone i deres bestræbelser på at komme på fode igen efter Ebola-udbruddets ødelæggende konsekvenser.

 • Den tredje Internationale Konference for finansiering af udvikling 10. jul. 2015

  Den tredje Internationale Konference for finansiering af udvikling finder sted i Addis Ababa, Etiopien fra den 13. til 16. juli 2015.

 • UNDP’s nye chef for kriseberedskab besøger København 30. jun. 2015

  Izumi Nakamitsu, FN’s Assisterende Generalsekretær og Direktør for UNDP’s nye kontor for krisereredskab – Crisis Response Unit/CRU, besøgte København den 22-23. juni 2015 for at deltage i et seminar arrangeret af Udenrigsministeriet om behovet for at styrke sammenhængen mellem humanitære-og udviklingsindsatser i forbindelse med konflikter.

 • Mogens Lykketoft valgt til ny formand for FN’s 70. Generalforsamling 17. jun. 2015

  Mogens Lykketoft, formand for Folketinget, blev i dag valgt som den første dansker nogensinde til formand for FN’s Generalforsamling.

 • Genåbning af UNDP’s Governance Center i Oslo 12. jun. 2015

  Den officielle åbning af UNDP’s Oslo Governance Center (OGC) fandt sted den 12. juni. Udenrigsminister Børge Brende og Helen Clark, chef for FN’s udviklingsprogram, stod for den officielle åbning.

 • UNDP fejrer 25 år med fokus på menneskelig udvikling 1. jun. 2015

  I 1990 udgav UNDP den første Human Development Rapport (HDR) i London. Med den blev begrebet menneskelig udvikling introduceret. Gennem de seneste 25 år er en ny HDR udgivet en gang om året, hvor den har bidraget med ny data og sat fokus på vigtige emner i den internationale udviklingsdebat.

UNDP Rundt om i verden

Du er her UNDP Danmark Repræsentationskontor
Gå til UNDP globalt