SubscribeSubscribe
Artikler
 • Derfor er COP21 så vigtig 30. nov. 2015

  FN's Udviklingsprogram (UNDP) støtter et ambitiøst resultat i Paris. Det vil øge indsatsen i håndteringen af klimaforandringer og føre alle lande ind på vejen mod en bæredygtig udvikling.

 • 22.000 Ebola-bekæmpere betalt af UNDP 18. nov. 2015

  For at bekæmpe Ebola- udbruddet i Liberia, Guinea og Sierra Leone, betalte UNDP kompensation/ løn til 22.000 Ebola-hjælpearbejdere (sygeplejersker, læger, kontaktsporere, ambulancekørere), der med livet som indsats bekæmpede den.

 • FN’s Generalsekretær advarer mod nedskæringer i udviklingsbistand 11. nov. 2015

  Verden står overfor verdens største flygtningekrise siden Anden Verdenskrig. FN’s Generalsekretær, Ban Ki-Moon, opfordrer det internationale samfund til at imødegå denne enorme udfordring uden at mindske sine forpligtigelser til den nødvendige udviklingsbistand.

 • 70 års jubilæum: Et stærkt FN. En bedre verden 23. okt. 2015

  Lørdag den 24. oktober fejrer vi 70 års jubilæet for FN. Overalt i verden lyser 200 vartegn op i FN’s blåfarve som en del af den globale kampagne for at fejre fødselsdagen. Eiffeltårnet i Paris, operahuset i Sydney, FN-hovedkvarteret i New York, Kristus-statuen i Rio og den kinesiske mur i Kina er blot nogle af de kendte bygningsværker, der bliver belyst med blåt i løbet af lørdag.

 • UNDP og Schweiz styrker bæredygtigheden i den private sektor i Afrika 14. okt. 2015

  FN’s Udviklingsprogram (UNDP) og Det Schweiziske Agentur for Udvikling og Samarbejde (SDC) har indgået en ny aftale om at styrke den private sektors råderum i Afrika med fokus på bæredygtig vækst- og markedsudvikling.

 • Mobil-applikation revolutionerer genopbygningsarbejdet efter jordskælvet i Nepal 7. okt. 2015

  I april 2015 blev Nepal ramt af det værste jordskælv i over 80 år. Det kostede massive ødelæggelser med over 9.000 omkomne og 23.000 sårede imens at mere end 600.000 bygninger blev destruerede. Tilsammen blev 8 millioner mennesker berørt af katastrofen.

 • Pole to Paris hjælper med at sætte fokus på klimaforandringerne 6. okt. 2015

  Pole to Paris hjælper med at sætte fokus på klimaforandringerne Det mener den UNDP-støttede kampagne “Pole to Paris”, som arbejder for at udbrede kendskabet til klimaforandringer. Derfor deltog Pole to Paris i et klimaarrangement midt på Nørrebro i København den 26. september, som blandt andet involverede en løbe- og cykeltur som optakt til eventet.

 • Til kamp for de nye verdensmål for bæredygtig udvikling 28. sep. 2015

  FN Byen - Bolden rullede mandag eftermiddag i FN-Byen, da kendte politikere, skuespillere, sportsfolk m.fl. gik i kamp for de nye verdensmål for bæredygtig udvikling. Fodboldkampen var del af UNDP og FN Byen’s fejring af vedtagelsen af de nye verdensmål. Den symboliserede vigtigheden af at komme ind i kampen, og nødvendigheden af at samarbejde for at nå målene inden 2030.

 • De nye verdensmål er din og min fremtid! 25. sep. 2015

  I dag vedtager verdens ledere de nye verdensmål for bæredygtig udvikling – på engelsk the Sustainable Development Goals, på FN topmødet i New York. Målene udgør en fælles vision om at sætte både menneskeheden og planeten på en bæredygtig kurs frem mod 2030.

 • Tre minutter der forklarer de nye verdensmål 25. sep. 2015

UNDP Rundt om i verden

Du er her UNDP Danmark Repræsentationskontor
Gå til UNDP globalt