SubscribeSubscribe
Artikler
 • Verdensmålene er her… Hvad nu? 30. mar. 2016
 • Michelle Yeoh til ny goodwill ambassadør 16. mar. 2016
 • Implementering af verdensmålene for bæredygtig udvikling – hvordan bidrager UNDP? 2. mar. 2016
 • 24. februar: UNDP 50 23. feb. 2016

  I starten af 1966 blev FN’s Udviklingsprogram – UNDP - etableret for at bekæmpe fattigdom i verden. På det tidspunkt levede mere end halvdelen af jorden befolkning i ekstrem fattigdom. I dag er dette tal helt nede på under 14% og menneskers levevilkår er væsentlig forbedret i stort set alle lande.

 • Akut behov for 20 millioner kroner til valg i den Centralafrikanske Republik 12. feb. 2016

  Befolkningen i den Centralafrikanske Republik forbereder sig på at stemme den 14. februar 2016, men FN peger på, at der mangler godt 20 millioner kroner for at kunne gennemføre den anden runde af præsidentvalget samt de to runder med parlamentsvalget. Valgene sætter et vigtigt punktum for den politiske overgangsproces, som startede i 2014.

 • UNDP står klar til at bekæmpe zika-virus 9. feb. 2016

  New York City – UNDP står klar til at deltage i en WHO-ledet, international indsats mod udbruddet af mikrokefali og andre alvorlige neurologiske lidelser. Meget tyder på, at der er en tæt sammenhæng mellem disse lidelser og zika-virusset.

 • Helen Clark: Udtalelse paa London-konferencen for Syrien og nabolandene 4. feb. 2016

  4. februar - Den langvarige krise i Syrien udfordrer os alle til at finde de mest effektive måder til at hjælpe de mange millioner mennesker på, som er berørt af konflikten. Det er blevet mere og mere tydeligt, at der sammen med det store humanitære nødhjælpsarbejde også er brug for flere investeringer, der kan styrke modstandsdygtigheden blandt folk både i Syrien og i de nabolande, som har taget imod mange af flygtningene.

 • London Syrien konference: Nødhjælp alene ikke nok - større satsning på langsigtet udvikling nødvendig 4. feb. 2016

  I dag Torsdag d. 4. februar afholdes en donorkonference for Syrien i London. Målet med konferencen er at indsamle mere end 52 milliarder kroner til FN’s indsats i Syrien og nabolandene. Kuwait, Norge, Tyskland og Storbritannien står bag konferencen sammen med FN. UNDP arbejder med langsigtede udviklingstiltag i regionen, som skal hjælpe landene med at blive mere modstandsdygtige, fremme genopbygningen samt skabe økonomiske muligheder og arbejde.

 • Paris-aftalen: En hidtil uset mulighed for at holde planeten sikker 16. dec. 2015

  Efter to ugers intensive forhandlinger i Paris underskrev 195 lande en ny klimaaftale."Aftalen i Paris er et udtryk for en fælles vilje til at beskytte vores planet og opbygge en mere modstandsdygtig og retfærdig verden for alle. Verden har nu en enestående mulighed for at holde planeten sikker samt fremme menneskelig udvikling ", siger UNDP’s chef Helen Clark i en erklæring om resultatet af COP21 i Paris.

 • Den internationale dag for anti-korruption: Break the chain 9. dec. 2015

  Korruption er en alvorlig forbrydelse, der kan underminere den sociale og økonomiske udvikling i alle samfund. Intet land, region eller samfund er immune. I år har UNDPog UNODC (United Nations Office on Drugs and Crime) udviklet en fælles global kampagne, der fokuserer på, hvordan korruption påvirker uddannelse, sundhed, retfærdighed, demokrati, velstand og udvikling.

UNDP Rundt om i verden

Du er her UNDP Danmark Repræsentationskontor
Gå til UNDP globalt