SubscribeSubscribe
Nyheder
 • Derfor er COP21 så vigtig 30. nov. 2015

  FN's Udviklingsprogram (UNDP) støtter et ambitiøst resultat i Paris. Det vil øge indsatsen i håndteringen af klimaforandringer og føre alle lande ind på vejen mod en bæredygtig udvikling.

 • UNDP vil forhindre voldelig ekstremisme i Afrika 23. nov. 2015

  UNDP’s regionale kontor for Afrika har lanceret et initiativ, som skal støtte de afrikanske lande i at forebygge og reagere på væksten i ​​voldelig ekstremisme via udvikling.

 • 22.000 Ebola-bekæmpere betalt af UNDP 18. nov. 2015

  For at bekæmpe Ebola- udbruddet i Liberia, Guinea og Sierra Leone, betalte UNDP kompensation/ løn til 22.000 Ebola-hjælpearbejdere (sygeplejersker, læger, kontaktsporere, ambulancekørere), der med livet som indsats bekæmpede den.

 • FN’s Generalsekretær advarer mod nedskæringer i udviklingsbistand 11. nov. 2015

  Verden står overfor verdens største flygtningekrise siden Anden Verdenskrig. FN’s Generalsekretær, Ban Ki-Moon, opfordrer det internationale samfund til at imødegå denne enorme udfordring uden at mindske sine forpligtigelser til den nødvendige udviklingsbistand.

 • Evalueringskapacitet er afgørende for nye verdensmål 28. okt. 2015

  Den fjerde internationale konference om national evalueringskapacitet (NEC) finder lige nu sted i Bangkok. Fra den 26. til 30. oktober mødes regeringer, udviklingspartnere og institutionelle organisationer i den thailandske hovedstad for at diskutere vigtigheden af ​​national evalueringskapacitet i implementering af de nye verdensmål for bæredygtig udvikling, som FN’s Generalforsamling vedtog i slutningen af september i år.

 • 70 års jubilæum: Et stærkt FN. En bedre verden 23. okt. 2015

  Lørdag den 24. oktober fejrer vi 70 års jubilæet for FN. Overalt i verden lyser 200 vartegn op i FN’s blåfarve som en del af den globale kampagne for at fejre fødselsdagen. Eiffeltårnet i Paris, operahuset i Sydney, FN-hovedkvarteret i New York, Kristus-statuen i Rio og den kinesiske mur i Kina er blot nogle af de kendte bygningsværker, der bliver belyst med blåt i løbet af lørdag.

 • Afskaffelse af fattigdom og sult i verden indenfor rækkevidde 17. okt. 2015

  For et par uger siden vedtog verdens ledere 17 verdensmål for bæredygtig udvikling, som er en ny og ambitiøs udviklingsdagsorden for de næste 15 år. I hjertet af denne dagsorden er en forpligtelse til "at udrydde fattigdom overalt, i alle dens former og dimensioner inden 2030".

 • UNDP og Schweiz styrker bæredygtigheden i den private sektor i Afrika 14. okt. 2015

  FN’s Udviklingsprogram (UNDP) og Det Schweiziske Agentur for Udvikling og Samarbejde (SDC) har indgået en ny aftale om at styrke den private sektors råderum i Afrika med fokus på bæredygtig vækst- og markedsudvikling.

 • Mobil-applikation revolutionerer genopbygningsarbejdet efter jordskælvet i Nepal 7. okt. 2015

  I april 2015 blev Nepal ramt af det værste jordskælv i over 80 år. Det kostede massive ødelæggelser med over 9.000 omkomne og 23.000 sårede imens at mere end 600.000 bygninger blev destruerede. Tilsammen blev 8 millioner mennesker berørt af katastrofen.

 • Pole to Paris hjælper med at sætte fokus på klimaforandringerne 6. okt. 2015

  Pole to Paris hjælper med at sætte fokus på klimaforandringerne Det mener den UNDP-støttede kampagne “Pole to Paris”, som arbejder for at udbrede kendskabet til klimaforandringer. Derfor deltog Pole to Paris i et klimaarrangement midt på Nørrebro i København den 26. september, som blandt andet involverede en løbe- og cykeltur som optakt til eventet.

UNDP Rundt om i verden

Du er her UNDP Danmark Repræsentationskontor
Gå til UNDP globalt