SubscribeSubscribe
Nyheder
 • UNDP og Schweiz styrker bæredygtigheden i den private sektor i Afrika 14. okt. 2015

  FN’s Udviklingsprogram (UNDP) og Det Schweiziske Agentur for Udvikling og Samarbejde (SDC) har indgået en ny aftale om at styrke den private sektors råderum i Afrika med fokus på bæredygtig vækst- og markedsudvikling.

 • Mobil-applikation revolutionerer genopbygningsarbejdet efter jordskælvet i Nepal 7. okt. 2015

  I april 2015 blev Nepal ramt af det værste jordskælv i over 80 år. Det kostede massive ødelæggelser med over 9.000 omkomne og 23.000 sårede imens at mere end 600.000 bygninger blev destruerede. Tilsammen blev 8 millioner mennesker berørt af katastrofen.

 • Pole to Paris hjælper med at sætte fokus på klimaforandringerne 6. okt. 2015

  Pole to Paris hjælper med at sætte fokus på klimaforandringerne Det mener den UNDP-støttede kampagne “Pole to Paris”, som arbejder for at udbrede kendskabet til klimaforandringer. Derfor deltog Pole to Paris i et klimaarrangement midt på Nørrebro i København den 26. september, som blandt andet involverede en løbe- og cykeltur som optakt til eventet.

 • Privat sektoren bakker op om nye verdensmål 5. okt. 2015

  Mere end 300 administrerende direktører, regeringschefer, FN- og civil samfunds-ledere deltog fredag d. 25. september i FN’s Privat Sektor Forum for at diskutere erhvervslivets rolle i implementeringen af ​de 17 nye verdensmål for bæredygtighed.

 • 19. oktober: Colombia peace process – agreement within reach 5. okt. 2015

  The UN Resident and Humanitarian Coordinator / UNDP Resident Representative in Colombia, Fabrizio Hochschild, will share his thoughts and insights on Colombia, the peace process and the role of the UN.

 • Til kamp for de nye verdensmål for bæredygtig udvikling 28. sep. 2015

  FN Byen - Bolden rullede mandag eftermiddag i FN-Byen, da kendte politikere, skuespillere, sportsfolk m.fl. gik i kamp for de nye verdensmål for bæredygtig udvikling. Fodboldkampen var del af UNDP og FN Byen’s fejring af vedtagelsen af de nye verdensmål. Den symboliserede vigtigheden af at komme ind i kampen, og nødvendigheden af at samarbejde for at nå målene inden 2030.

 • De nye verdensmål er din og min fremtid! 25. sep. 2015

  I dag vedtager verdens ledere de nye verdensmål for bæredygtig udvikling – på engelsk the Sustainable Development Goals, på FN topmødet i New York. Målene udgør en fælles vision om at sætte både menneskeheden og planeten på en bæredygtig kurs frem mod 2030.

 • Tre minutter der forklarer de nye verdensmål 25. sep. 2015

 • Syrien krisen kræver handling og finansiering nu 22. sep. 2015

  Mangel på penge forhindrer, at humanitær hjælp og udviklingbistand når frem til over 4 millioner flygtninge fra konflikten i Syrien. Samtidigt når hjælpen heller ikke frem til nabolandene, hvor over 20 millioner mennesker er berørte af krisen på grund af flygtningestrømmene.

 • På den internationale demokratidag opfordrer UNDP til at styrke civilsamfundet 15. sep. 2015

  I hjertet af demokratiet eksisterer forestillingen om, at folks engagement i det offentlige liv er en grundlæggende kraft for det gode, som i sidste ende er til gavn for samfundet. Dette engagement sker gennem valgprocesser, medlemsskab af politiske partier og repræsentation i politiske institutioner samt i selvstændige rum uden for de formelle institutioner.

UNDP Rundt om i verden

Du er her UNDP Danmark Repræsentationskontor
Gå til UNDP globalt