SubscribeSubscribe
Nyheder
 • UNDP står klar til at bekæmpe zika-virus 9. feb. 2016

  New York City – UNDP står klar til at deltage i en WHO-ledet, international indsats mod udbruddet af mikrokefali og andre alvorlige neurologiske lidelser. Meget tyder på, at der er en tæt sammenhæng mellem disse lidelser og zika-virusset.

 • Helen Clark: Udtalelse paa London-konferencen for Syrien og nabolandene 4. feb. 2016

  4. februar - Den langvarige krise i Syrien udfordrer os alle til at finde de mest effektive måder til at hjælpe de mange millioner mennesker på, som er berørt af konflikten. Det er blevet mere og mere tydeligt, at der sammen med det store humanitære nødhjælpsarbejde også er brug for flere investeringer, der kan styrke modstandsdygtigheden blandt folk både i Syrien og i de nabolande, som har taget imod mange af flygtningene.

 • London Syrien konference: Nødhjælp alene ikke nok - større satsning på langsigtet udvikling nødvendig 4. feb. 2016

  I dag Torsdag d. 4. februar afholdes en donorkonference for Syrien i London. Målet med konferencen er at indsamle mere end 52 milliarder kroner til FN’s indsats i Syrien og nabolandene. Kuwait, Norge, Tyskland og Storbritannien står bag konferencen sammen med FN. UNDP arbejder med langsigtede udviklingstiltag i regionen, som skal hjælpe landene med at blive mere modstandsdygtige, fremme genopbygningen samt skabe økonomiske muligheder og arbejde.

 • FN-organisationer advarer om, at de humanitære behov vokser i Syrien og i regionen: næsten 55 milliarder kroner er der behov for i 2016 14. jan. 2016

  Krigen i Syrien er på vej ind i sit sjette år og der lader ikke til at være en løsning i sigte. Derfor appellerer flere af FN’s humanitære og udviklingsorganisationer nu til medlemsstaterne om 53 milliarder kroner for at hjælpe 22.5 millioner mennesker i Syrien og i nabolandene i 2016.

 • Dansk støtte til UNDP projekt i Irak 5. jan. 2016

  Danmark har underskrevet en bidragsaftale med UNDP på 22,8 millioner kroner. Pengene går til inkluderende og ansvarlig regeringsførelse, reformer i sikkerhedssektoren og stabiliseringsprojekter i Irak.

 • Paris-aftalen: En hidtil uset mulighed for at holde planeten sikker 16. dec. 2015

  Efter to ugers intensive forhandlinger i Paris underskrev 195 lande en ny klimaaftale."Aftalen i Paris er et udtryk for en fælles vilje til at beskytte vores planet og opbygge en mere modstandsdygtig og retfærdig verden for alle. Verden har nu en enestående mulighed for at holde planeten sikker samt fremme menneskelig udvikling ", siger UNDP’s chef Helen Clark i en erklæring om resultatet af COP21 i Paris.

 • Den internationale dag for anti-korruption: Break the chain 9. dec. 2015

  Korruption er en alvorlig forbrydelse, der kan underminere den sociale og økonomiske udvikling i alle samfund. Intet land, region eller samfund er immune. I år har UNDPog UNODC (United Nations Office on Drugs and Crime) udviklet en fælles global kampagne, der fokuserer på, hvordan korruption påvirker uddannelse, sundhed, retfærdighed, demokrati, velstand og udvikling.

 • UNDP lancerer ny Human Development Report den 8. december 3. dec. 2015

  Dette års rapport handler om interaktionen mellem arbejde og menneskelig udvikling. Udover de økonomiske fordele ved at arbejde, kan arbejde også bidrage til at styrke følelsen af værdighed og af fællesskab, og være med til at opbygge ny viden og færdigheder. Men arbejde er ikke altid en garanti for menneskelig udvikling.

 • Derfor er COP21 så vigtig 30. nov. 2015

  FN's Udviklingsprogram (UNDP) støtter et ambitiøst resultat i Paris. Det vil øge indsatsen i håndteringen af klimaforandringer og føre alle lande ind på vejen mod en bæredygtig udvikling.

 • 8. december: The Role of External Actors in Supporting South-South and Triangular Cooperation 27. nov. 2015

  Hvordan kan eksterne aktører støtte Syd-Syd samarbejde? Det vil Dansk Institut for Internationale Studier (DIIS) og UNDP finde ud af, og afholder derfor en konference den 8. december kl. 10. Tilmed dig her.

UNDP Rundt om i verden

Du er her UNDP Danmark Repræsentationskontor
Gå til UNDP globalt