SubscribeSubscribe
Nyheder
 • Paris-aftalen: En hidtil uset mulighed for at holde planeten sikker 16. dec. 2015

  Efter to ugers intensive forhandlinger i Paris underskrev 195 lande en ny klimaaftale."Aftalen i Paris er et udtryk for en fælles vilje til at beskytte vores planet og opbygge en mere modstandsdygtig og retfærdig verden for alle. Verden har nu en enestående mulighed for at holde planeten sikker samt fremme menneskelig udvikling ", siger UNDP’s chef Helen Clark i en erklæring om resultatet af COP21 i Paris.

 • Den internationale dag for anti-korruption: Break the chain 9. dec. 2015

  Korruption er en alvorlig forbrydelse, der kan underminere den sociale og økonomiske udvikling i alle samfund. Intet land, region eller samfund er immune. I år har UNDPog UNODC (United Nations Office on Drugs and Crime) udviklet en fælles global kampagne, der fokuserer på, hvordan korruption påvirker uddannelse, sundhed, retfærdighed, demokrati, velstand og udvikling.

 • UNDP lancerer ny Human Development Report den 8. december 3. dec. 2015

  Dette års rapport handler om interaktionen mellem arbejde og menneskelig udvikling. Udover de økonomiske fordele ved at arbejde, kan arbejde også bidrage til at styrke følelsen af værdighed og af fællesskab, og være med til at opbygge ny viden og færdigheder. Men arbejde er ikke altid en garanti for menneskelig udvikling.

 • Derfor er COP21 så vigtig 30. nov. 2015

  FN's Udviklingsprogram (UNDP) støtter et ambitiøst resultat i Paris. Det vil øge indsatsen i håndteringen af klimaforandringer og føre alle lande ind på vejen mod en bæredygtig udvikling.

 • UNDP vil forhindre voldelig ekstremisme i Afrika 23. nov. 2015

  UNDP’s regionale kontor for Afrika har lanceret et initiativ, som skal støtte de afrikanske lande i at forebygge og reagere på væksten i ​​voldelig ekstremisme via udvikling.

 • 22.000 Ebola-bekæmpere betalt af UNDP 18. nov. 2015

  For at bekæmpe Ebola- udbruddet i Liberia, Guinea og Sierra Leone, betalte UNDP kompensation/ løn til 22.000 Ebola-hjælpearbejdere (sygeplejersker, læger, kontaktsporere, ambulancekørere), der med livet som indsats bekæmpede den.

 • FN’s Generalsekretær advarer mod nedskæringer i udviklingsbistand 11. nov. 2015

  Verden står overfor verdens største flygtningekrise siden Anden Verdenskrig. FN’s Generalsekretær, Ban Ki-Moon, opfordrer det internationale samfund til at imødegå denne enorme udfordring uden at mindske sine forpligtigelser til den nødvendige udviklingsbistand.

 • Evalueringskapacitet er afgørende for nye verdensmål 28. okt. 2015

  Den fjerde internationale konference om national evalueringskapacitet (NEC) finder lige nu sted i Bangkok. Fra den 26. til 30. oktober mødes regeringer, udviklingspartnere og institutionelle organisationer i den thailandske hovedstad for at diskutere vigtigheden af ​​national evalueringskapacitet i implementering af de nye verdensmål for bæredygtig udvikling, som FN’s Generalforsamling vedtog i slutningen af september i år.

 • 70 års jubilæum: Et stærkt FN. En bedre verden 23. okt. 2015

  Lørdag den 24. oktober fejrer vi 70 års jubilæet for FN. Overalt i verden lyser 200 vartegn op i FN’s blåfarve som en del af den globale kampagne for at fejre fødselsdagen. Eiffeltårnet i Paris, operahuset i Sydney, FN-hovedkvarteret i New York, Kristus-statuen i Rio og den kinesiske mur i Kina er blot nogle af de kendte bygningsværker, der bliver belyst med blåt i løbet af lørdag.

 • Afskaffelse af fattigdom og sult i verden indenfor rækkevidde 17. okt. 2015

  For et par uger siden vedtog verdens ledere 17 verdensmål for bæredygtig udvikling, som er en ny og ambitiøs udviklingsdagsorden for de næste 15 år. I hjertet af denne dagsorden er en forpligtelse til "at udrydde fattigdom overalt, i alle dens former og dimensioner inden 2030".

UNDP Rundt om i verden

Du er her UNDP Danmark Repræsentationskontor
Gå til UNDP globalt