SubscribeSubscribe
Nyheder
 • Investeringer i innovation er afgørende for 2030 dagsordenen 7. jun. 2016

  Ifølge en ny rapport fra UNDP’s innovationsfacilitet kan internationale organisationer bruge innovation til bedre at imødekomme nogle af verdens mest udfordrende udviklingsproblematikker.

 • UNDP vil styrke privatsektorens engagement i bæredygtigt landbrug 1. jun. 2016

  Den 6.-7. juni afholder 3GF (Global Green Growth Forum) et topmøde, hvor der skal sættes fokus på partnerskaber og grønne løsninger på tværs af sektorer. UNDP vil på topmødet præsentere sit Green Commodities Programme (GCP); et initiativ etableret i 2009, der involverer offentlige og private aktører og bidrager til at øge den økonomiske, sociale og miljømæssige bæredygtighed i landbrugssektoren i udviklingslande.

 • Det er på tide at fokusere på katastrofeforebyggelse 1. jun. 2016

  Ledere fra hele verden mødtes for nylig i Istanbul til verdens første humanitære topmøde. Mødet var en unik mulighed for at lave meningsfulde tiltag, der kan forbedre den nuværende humanitære situation og reducere behovet for nødhjælp på sigt.

 • Ny FN-kampagne skal stoppe illegal handel med vilde dyr 1. jun. 2016

  "Hvert år bliver tusindvis af vilde dyr ulovligt dræbt, ofte af organiserede kriminelle netværk, der er motiveret af penge og grådighed", sagde FN’s Generalsekretær Ban Ki -moon. "Jeg opfordrer alle regeringer og folk overalt i verden til at støtte den nye FN-kampagne, Wild for Life, som har til formål at mobilisere alle kræfter og sætte en stopper for denne ødelæggende handel. Bevarelsen af dyreliv er afgørende for menneskers trivsel og for planeten".

 • Afrikas fremtid afhænger af udviklingen i byer 25. maj 2016

  To tredjedele af den afrikanske befolkning forventes at bo i byer i 2050, og derfor er det afgørende for kontinentets fremtidige vækst og udvikling, hvordan urbaniseringen i Afrika foregår. Det er en af konklusionerne i den nye rapport African Economic Outlook 2016, der blev offentliggjort i dag på den Afrikanske Udviklingsbanks (African Development Bank) årsmøde.

 • World Humanitarian Summit: Voksende kriser behøver udviklingssvar 20. maj 2016

  Udvikling er en vigtig del af løsningen på de hidtil usete humanitære kriser som verden i øjeblikket står over for, sagde FN’s Udviklingsprogram (UNDP) forud for næste uges World Humanitarian Summit, i Istanbul.

 • Stort fremmøde og opbakning til Global Goals World Cup 19. maj 2016

  I tirsdags sendte UNDP, Eir Soccer, Udenrigsministeriet og partnere et stærkt budskab til verden om piger og kvinders lige ret til deltagelse. Det skete i Kødbyen i København, da fodboldturneringen Global Goals World Cup blev sparket i gang i anledning af Women Deliver konferencen.

 • Sæt FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling på skoleskemaet 13. maj 2016

  FN’s Udviklingsprogram UNDP nordiske kontor, Globale Gymnasier og MS Actionaid har i samarbejde leveret et helt nyt læringssite om verdensmålene for bæredygtig udvikling - www.verdensmaalene.dk

 • Syrienkrisen: Nærområde indsatsen viser resultater, men er markant underfinansieret 12. maj 2016
 • Partnerskaber på tværs af sektorer 29. apr. 2016

UNDP Rundt om i verden

Du er her UNDP Danmark Repræsentationskontor
Gå til UNDP globalt