Vores historier

 • 10. aug. 2015

  Habiba Karimi er smykkeproducent i den vestlige provins Herat i Afghanistan. Hun begyndte at lave smykker for 10 år siden i håb om at forbedre sin økonomiske situation og investere i familiens fremtid. Men forretningen havde en langsomt start på grund af manglende interesse.

 • 21. feb. 2015

  For Ki Her, leder af landsbyen Kioutaloun i det bjergrige nordlige Laos, og for 95% af befolkningen som dyrker ris, giver de sidste fem års forandringer i vejret betydelige udfordringer.

 • 21. jul. 2015

  Mohammad havde aldrig troet, at konflikten en dag ville tvinge ham fra hus og hjem. Han bor sammen med sin familie i Aleppo, som er en af de provinser, der er hårdest ramt af konflikten. Familien har lidt rigtig meget på grund af mangel på basale varer, den fortsatte vold og forringelsen af sundhedssystemet.

 • Den 12. januar 2010 ramte et ødelæggende jordskælv Haiti. UNDP har hjulpet med genopbygningen af landet og styrket katastrofeforebyggelsen.

 • 5. mar. 2015

  Over to år, og med knap 1,5 millioner US dollars fra Rusland, skal projektet puste nyt liv i kriseramte lokale økonomier og styrke den socioøkonomiske infrastruktur i fem byer, der er hårdt ramt af at være oplagringssteder for radioaktivt affald fra uranproduktion.

 • Mens floderne tørrer ud, bygger Swaziland dæmninger til at høste vand

  I mange år har Lugulo floden støttet familier i det afrikanske land, Swaziland. Men på grund af klimaforandringer forsvinder floderne. Men nu bruger lokalsamfundet sanddæmninger til at samle vand.

 • 3. sep. 2013

  At være fattig indebærer ikke bare mangel på mad dagligt eller ikke at have råd til at få ens børn i skole. Det betyder også, at det er svært at ændre på den situation, som man som fattig er havnet i, da fattige sjældent kan optage lån. I Zambia har mikrokreditlån gjort det muligt for fattige kvinder at låne penge - og skabe deres egne jobs.

 • 18. jul. 2016

  Eritrea er præget af stor ungdomsarbejdsløshed, hvilket tvinger mange unge til at migrere og søge muligheder i andre lande. For at imødekomme denne problematik har National Union of Eritrea Youth and Students (NUEYS) med økonomisk støtte fra den norske regering og UNDP søsat et projekt, der skal give unge faglige færdigheder og uddannelse og gøre dem bedre i stand til at finde et job.

 • 22. okt. 2014

  Lige siden hun var en ung designstudent, har Najet drømt om to ting: At genoplive den gamle tæppevævningstradition og at styrke de kvindelige håndværkere i hendes hjemby Gafsa i det sydvestligeTunesien.

UNDP Rundt om i verden

Du er her UNDP Danmark Repræsentationskontor
Gå til UNDP globalt