Vores historier

  • Afghanistan’s næste generation af iværksætter er kvinderAfghanistan’s næste generation af iværksætter er kvinder10. aug. 2015Habiba Karimi er smykkeproducent i den vestlige provins Herat i Afghanistan. Hun begyndte at lave smykker for 10 år siden i håb om at forbedre sin økonomiske situation og investere i familiens fremtid. Men forretningen havde en langsomt start på grund af manglende interesse.

  • Bønder i Laos tackler klimaforandringer med nye afgrøderBønder i Laos tackler klimaforandringer med nye afgrøder21. feb. 2015For Ki Her, leder af landsbyen Kioutaloun i det bjergrige nordlige Laos, og for 95% af befolkningen som dyrker ris, giver de sidste fem års forandringer i vejret betydelige udfordringer.

  • Mikrokreditter giver fattige i Zambia mulighed for nyt livMikrokreditter giver fattige i Zambia mulighed for nyt liv3. sep. 2013At være fattig indebærer ikke bare mangel på mad dagligt eller ikke at have råd til at få ens børn i skole. Det betyder også, at det er svært at ændre på den situation, som man som fattig er havnet i, da fattige sjældent kan optage lån. I Zambia har mikrokreditlån gjort det muligt for fattige kvinder at låne penge - og skabe deres egne jobs.

  • Unge iværksættere i TunesienUnge iværksættere i Tunesien22. okt. 2014Lige siden hun var en ung designstudent, har Najet drømt om to ting: At genoplive den gamle tæppevævningstradition og at styrke de kvindelige håndværkere i hendes hjemby Gafsa i det sydvestligeTunesien.