Vores historier

 • Sol- og vandenergi gav el til fattige landsbyer i Nepal
  2. apr. 2013

  Uden elektricitet er det svært at drive jord- og landbrug, se fjernsyn og læse lektier om aftenen. Med hjælp fra solceller og små vandturbiner i floder og bjerge har UNDPs energiprojekt givet elektricitet til mere end 40.000 husstande rundt omkring i landsbyer i Nepal.

 • Solcelleenergi styrker bæredygtigheden i kroatisk landsby
  4. jul. 2013

  Projektet viser potentialet for at bruge solcelleenergi til at levere omkostningseffektive og miljøvenlige energiløsninger til fjerntliggende områder.

 • UNDP og shipping industrien bekæmper korruption i Nigerianske havne

  FN’s Udviklingsprogram UNDP støtter sammen med det maritime anti-korruptionsnetværk (MACN) et pilotprojekt i Nigeria, der har til formål at identificere og håndtere procedurer i havne, hvor der er stor risiko for korruption. Det

 • UNDP og shipping-industrien bekæmper korruption i nigerianske havne

  FN’s Udviklingsprogram UNDP støtter sammen med det maritime anti-korruptionsnetværk (MACN) et pilotprojekt i Nigeria, der har til formål at identificere og håndtere procedurer i havne, hvor der er stor risiko for korruption. Det maritime anti-korruptionsnetværk er et globalt netværk af maritime virksomheder, der i fællesskab bekæmper korruption.

 • Unge i Eritrea får nye færdigheder der åbner bekæftigelsesmuligheder
  18. jul. 2016

  Eritrea er præget af stor ungdomsarbejdsløshed, hvilket tvinger mange unge til at migrere og søge muligheder i andre lande. For at imødekomme denne problematik har National Union of Eritrea Youth and Students (NUEYS) med økonomisk støtte fra den norske regering og UNDP søsat et projekt, der skal give unge faglige færdigheder og uddannelse og gøre dem bedre i stand til at finde et job.

 • Unge iværksættere i Tunesien
  22. okt. 2014

  Lige siden hun var en ung designstudent, har Najet drømt om to ting: At genoplive den gamle tæppevævningstradition og at styrke de kvindelige håndværkere i hendes hjemby Gafsa i det sydvestligeTunesien.

 • Året der gik med UNDP
  29. jan. 2014

  I 2013 har UNDP blandt andet hjulpet med at gennemføre demokratiske valg i Madagaskar og Pakistan, støttet genopbygningsarbejdet i Filippinerne og rapporteret om menneskerettigheder i Latinamerika.

UNDP Rundt om i verden

Du er her UNDP Danmark Repræsentationskontor
Gå til UNDP globalt