Vores historier

 • 28. maj 2014

  Da Kenya forberedte sig til valget i marts 2013, udstyrede UNDP kvinder med værktøjerne til at stille op til politiske embeder.

 • 5. mar. 2015

  Over to år, og med knap 1,5 millioner US dollars fra Rusland, skal projektet puste nyt liv i kriseramte lokale økonomier og styrke den socioøkonomiske infrastruktur i fem byer, der er hårdt ramt af at være oplagringssteder for radioaktivt affald fra uranproduktion.

 • 5. mar. 2015

  Alt imens Guinea ser ud til at være ved at komme sig efter ebolaepidemien, træner FN’s Udviklingsprogram hundredvis af lokale politifolk til at holde antallet af smittede nede og forhindre fremtidige udbrud.

 • Mens floderne tørrer ud, bygger Swaziland dæmninger til at høste vand

  I mange år har Lugulo floden støttet familier i det afrikanske land, Swaziland. Men på grund af klimaforandringer forsvinder floderne. Men nu bruger lokalsamfundet sanddæmninger til at samle vand.

 • 3. sep. 2013

  At være fattig indebærer ikke bare mangel på mad dagligt eller ikke at have råd til at få ens børn i skole. Det betyder også, at det er svært at ændre på den situation, som man som fattig er havnet i, da fattige sjældent kan optage lån. I Zambia har mikrokreditlån gjort det muligt for fattige kvinder at låne penge - og skabe deres egne jobs.

 • 28. maj 2014

  I den vestlige verden er det næsten umuligt at forestille sig, hvordan det må være ikke at have et identifikationskort. Men i Burundi er det hverdag for mange. Man kan ikke stemme, man kan ikke få sin stemme hørt og man kan bestemt ikke stille op til valg. Men det stopper ikke der.

 • 2. apr. 2014

  UNDP viste sig at være en central partner i de langvarige og komplekse forberedelser op til parlamentsvalget i Bangladesh i 2008 – det første i syv år. En stabil, troværdig regering er en vigtig komponent for at opnå 2015-Målene, og valget kom ikke en dag for sent. Bangladesh er blevet stærkt medtaget af den globale finansielle krise.

 • I de seneste år er klimaforandringers indflydelse i Tanzanias Kilimanjaro-region begyndt at true indbyggerne på deres eksistensgrundlag.

 • 27. feb. 2014

  I en fjerntliggende landsby i udkanten af Peshawar, Pakistan, er en retssag i gang. Stenografen taster løs, dommeren lytter anspændt og køleranlægget arbejder på højtryk for at holde rummet køligt alt imens to husejere diskuterer om 6000$ USD. Men dette er ikke en ordinær retssal, det hele finder nemlig sted i en stor grøn bus.

 • To forskere, der til dagligt studerer klimaforandringernes indvirkning på jorden, vil skabe opmærksomhed om den kommende COP21 klimakonference. Det gør de ved at løbe og cykle fra polerne til Paris.

UNDP Rundt om i verden

Du er her UNDP Danmark Repræsentationskontor
Gå til UNDP globalt