Vores historier

 • 17. okt. 2013

  Mindre end 1% af Malis landområder har elektricitet. Men i Sirakorola, det administrative centrum i en kommune cirka 120 kilometer fra hovedstaden Bamako, er solenergi blevet synonymt med økonomisk vækst.

 • 10. aug. 2015

  Habiba Karimi er smykkeproducent i den vestlige provins Herat i Afghanistan. Hun begyndte at lave smykker for 10 år siden i håb om at forbedre sin økonomiske situation og investere i familiens fremtid. Men forretningen havde en langsomt start på grund af manglende interesse.

 • 21. feb. 2015

  For Ki Her, leder af landsbyen Kioutaloun i det bjergrige nordlige Laos, og for 95% af befolkningen som dyrker ris, giver de sidste fem års forandringer i vejret betydelige udfordringer.

 • 29. jul. 2016

  For Fosia Ahmed Ismail var livet som tilbagevendt flygtning til distriktet Hargeisa i Somaliland hårdt. Mange grundlæggende serviceydelser blev ikke leveret i tilstrækkelig grad, og adgangen til myndighederne var begrænset og i flere tilfælde utænkelig. Det har et fælles FN-program, støttet af bl.a. Danmark, været med til at lave om på.

 • Atmosfæren er anspændt i Bweremana, Goma, i det krigshærgede nordlige Kivu. En stor menneskemængde har samlet sig udenfor et telt, der fungerer som en improviseret militærdomstol.

 • 7. feb. 2018

  Somalia: en test case for FN’s engagement i at bygge bro mellem humanitært og udviklingsarbejde

 • 21. jul. 2015

  Mohammad havde aldrig troet, at konflikten en dag ville tvinge ham fra hus og hjem. Han bor sammen med sin familie i Aleppo, som er en af de provinser, der er hårdest ramt af konflikten. Familien har lidt rigtig meget på grund af mangel på basale varer, den fortsatte vold og forringelsen af sundhedssystemet.

 • Et nyt år, en ny tilgang, et nyt UNDP
  31. dec. 2017

  UNDP begynder 2018 med et frisk fokus og en ny vision. Denne tilgang fremlægges i vores nye Strategiske Plan, der trådte i kraft d. 1. januar, og som baner vejen for udviklingen af vores arbejde over de næste fire år.

 • Den 12. januar 2010 ramte et ødelæggende jordskælv Haiti. UNDP har hjulpet med genopbygningen af landet og styrket katastrofeforebyggelsen.

 • Klimaforandringer har ramt Afar regionen i det østlige Etiopien hårdt. Ali Hamadu har mistet alle sine får grundet 5 års tørke. Engang var han en succesrig fåreavler, i dag lever han og hans familie af fødevarehjælp fra regeringen og humanitære organisationer.

UNDP Rundt om i verden

Du er her UNDP Danmark Repræsentationskontor
Gå til UNDP globalt