Vores historier

  • Et job midt i undtagelsestilstanden giver syrere bedre livsbetingelserEt job midt i undtagelsestilstanden giver syrere bedre livsbetingelser21. jul. 2015Mohammad havde aldrig troet, at konflikten en dag ville tvinge ham fra hus og hjem. Han bor sammen med sin familie i Aleppo, som er en af de provinser, der er hårdest ramt af konflikten. Familien har lidt rigtig meget på grund af mangel på basale varer, den fortsatte vold og forringelsen af sundhedssystemet.

  • Jernsmede genopbygger håbet fra Ghanas ruinerJernsmede genopbygger håbet fra Ghanas ruiner16. jul. 2013I udkanten af den engang berygtede by Yendi – i distriktet af samme navn i Ghana – sidder midaldrende Abukari Abdulai i skyggen af et nedslidt grovsmedeværksted. Abdulai er sekretær for Boriguyili Blacksmiths Association. Håndværkere som ham har længe været beskyldt for at være blandt de mange små våbenfabrikanter, hvis våben anvendes til tortur, når interne konflikter opstår i Yendi.

  • Lokalpoliti hjælper med at stoppe ebola i GuineaLokalpoliti hjælper med at stoppe ebola i Guinea5. mar. 2015Alt imens Guinea ser ud til at være ved at komme sig efter ebolaepidemien, træner FN’s Udviklingsprogram hundredvis af lokale politifolk til at holde antallet af smittede nede og forhindre fremtidige udbrud.

  • Lokalsamfund deltager aktivt i katastrofeforebyggelse i KasakhstanLokalsamfund deltager aktivt i katastrofeforebyggelse i Kasakhstan30. mar. 2015I optakten til Den Tredje Verdenskonference for Risikominimering af Naturkatastrofer i Sendai, Japan, i denne måned tænker UNDP tilbage på et årti med støtte til lande for at hjælpe dem med at nå målene i Hyogo-handlingsplanen.

  • Lyset kommer til Afghanistans landsbyerLyset kommer til Afghanistans landsbyer24. jul. 2014Med undtagelsen af en enkelt petroleumslampe er Amir Hussain’s landsby henlagt i komplet mørke om natten. Indtil for nylig havde de 150 familier i Sarasyab Shekhani, som er en fjern bjerglandsby i Afghanistan, ikke adgang til elektricitet.

  • UNDP reder Ugandisk kaffe fra effekterne af klimaforandringerUNDP reder Ugandisk kaffe fra effekterne af klimaforandringer12. aug. 2014UNDP reder ugandisk kaffe fra effekten af klimaforandringer ved at uddanne farmere.