Kom til FN Byen på den Internationale Kvindedag 2019 til en ’SDG Talk’ og debat om, hvordan de nordiske lande kan tage kampen op og opnå ligestilling inden 2030 uden at lade nogen i stikken.
Kunne du tænke dig at få et indblik i FN’s arbejde, og er du på udkig efter en praktikplads med masser af ansvar og spændende opgaver? Så er praktik hos UNDP’s nordiske repræsentationskontor lige noget for dig!
På den internationale Kvindedag 2019 opfordrer UNDP’s chef Achim Steiner det globale samfund til at tænke i ligestilling, innovation og bæredygtigt byggeri
How much impact can just one simple change in clean energy have on an entire community? It’s an idea that UNDP is testing by leading by example.
Aid Transparency Index, der er produceret af kampagnen for udviklingsbistand, Publish What You Fund, vurderer UNDP som den næst mest gennemsigtige udviklingsorganisation i verden, og dermed den højest rangerede FN-organisation. Samtidig scorede UNDP en stigning på 2,1% sammenlagt siden det sidste indeks blev offentliggjort i 2016. Vi fortsætter med at lede arbejdet for en verden med åbne organisationer, der bidrager til endnu bedre udviklingsarbejde for at opnå den samlede 2030-dagsorden.
UNDP's årsrapport for 2017 beskriver, hvordan UNDP's strategiske plan vil hjælpe lande over hele verden med at nå verdensmålene og imødegå nye globale udfordringer.

Vær med

 

Arbejd med os

Arbejd med os

Søg job eller praktikstilling i UNDP

Følg os

Følg os

Følg UNDP Danmarks hverdag på de facebook, twitter og instagram; lær mere om vores arbejde og giv os din mening på de sociale medier

Bliv bæredygtig

Bliv bæredygtig

Læs hvordan du kan blive mere bæredygtig i din hverdag og bidrage til at nå verdensmålene for bæredygtig udvikling inden 2030

UNDP's arbejde i tal

Læs mere

170 millioner

nye vælgere blev registreret i 52 lande

37,3 millioner

mennesker opnåede forbedrede levevilkår

3 millioner

jobs blev skabt i 101 lande

1.388

kriseberedskabs- og klimatilpasningsplaner blev sat i værk i 62 lande

Læs mere

UNDP Rundt om i verden

Du er her UNDP Danmark Repræsentationskontor
Gå til UNDP globalt