Omkring 300 repræsentanter fra regeringer, internationale organisationer og NGO'er fra 65 lande verden over er samlet i FN Byen i København i dag til den fjerde, årlige FishCRIME konference. Fiskekonferencen vil placere fokus væk fra ulovligheder i havet til ulovligheder på land såsom økonomisk kriminalitet i forbindelse med ulovligt fiskeri. Et nyt forum for store havnationer, der vil blive oprettet under konferencen, skal hjælpe med at bekæmpe ulovligt fiskeri på tværs af landegrænser.
2018’s multidimensionelle fattigdomsindeks giver det mest omfattende billede af de mange måder, hvor 1,3 milliarder mennesker oplever fattigdom i deres dagligdag.
Virksomheder vil sammen med regeringen og civilsamfundet tage en mere aktiv rolle i samarbejdsløsninger for at imødegå nutidens mest presserende samfundsmæssige udfordringer, der er beskrevet i verdensmålene. Med SDG Acceleratoren, et nyt innovationsprogram initieret af UNDP i Danmark, håber vi at illustrere, hvordan SDG'erne kan anvendes i en erhvervskontekst, der skaber forretningsmæssige fordele og har indvirkning på målene.
”Moon Shot & Puddle Jumps – Innovation for the Sustainable Development Goals”, deler UNDP’s Innovationsfacilitet historier fra mere end 25 lande, der fortæller om, hvordan innovation kan fremme en endnu mere effektiv udvikling med eksempler fra Bangladesh, Georgien, Honduras, Malawi, Sudan og Yemen.
Aid Transparency Index, der er produceret af kampagnen for udviklingsbistand, Publish What You Fund, vurderer UNDP som den næst mest gennemsigtige udviklingsorganisation i verden, og dermed den højest rangerede FN-organisation. Samtidig scorede UNDP en stigning på 2,1% sammenlagt siden det sidste indeks blev offentliggjort i 2016. Vi fortsætter med at lede arbejdet for en verden med åbne organisationer, der bidrager til endnu bedre udviklingsarbejde for at opnå den samlede 2030-dagsorden.
UNDP's årsrapport for 2017 beskriver, hvordan UNDP's strategiske plan vil hjælpe lande over hele verden med at nå verdensmålene og imødegå nye globale udfordringer.

Vær med

 

Arbejd med os

Arbejd med os

Søg job eller praktikstilling i UNDP

Følg os

Følg os

Følg UNDP Danmarks hverdag på de facebook, twitter og instagram; lær mere om vores arbejde og giv os din mening på de sociale medier

Bliv bæredygtig

Bliv bæredygtig

Læs hvordan du kan blive mere bæredygtig i din hverdag og bidrage til at nå verdensmålene for bæredygtig udvikling inden 2030

UNDP's arbejde i tal

Læs mere

170 millioner

nye vælgere blev registreret i 52 lande

37,3 millioner

mennesker opnåede forbedrede levevilkår

3 millioner

jobs blev skabt i 101 lande

1.388

kriseberedskabs- og klimatilpasningsplaner blev sat i værk i 62 lande

Læs mere

UNDP Rundt om i verden

Du er her UNDP Danmark Repræsentationskontor
Gå til UNDP globalt