Skal du være UNDP's nye praktikant?

Praktikstillingen, der kan søges af kandidatstuderende, er ulønnet, men vi kan tilbyde et unikt indblik i UNDP’s arbejde og erfaring fra et fagligt stærkt, internationalt miljø. Arbejdsugen er 40 timer. Praktikken løber fra 25. januar 2017 til 31. juli 2017. Send din ansøgning, CV og evt. andre relevante bilag til Valdemar Røjle Christensen på valdemar.christensen@undp.org under emnet ”Praktikant i UNDP”. Selve ansøgningen skal være skrevet på engelsk, mens øvrige dokumenter kan fremsendes på dansk. Ansøgningsfristen er 31. oktober 2016. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Valdemar Røjle Christensen på (+45) 45 33 60 06 eller valdemar.christensen@undp.org

UNDP hjælper med at genopbygge liv i Haiti - men vi har brug for din hjælp

Orkanen Matthew ramte Haiti den 4. oktober og forårsagede store skader. 1,4 millioner mennesker er berørte og 750.000 har brug for øjeblikkelig hjælp. Doner nu »

Ny UNDP rapport: En tredjedel af arbejdsstyrken i Østeuropa og Centralasien er i usikre job

Lavere skat på beskæftigelse i den formelle sektor og øgede investeringer i professionstræning og social omsorgsvelfærd er nødvendig for at reducere ulighederne

Omfordeling af olieindtægter – en mulig katalysator for fred i Libyen?

Både internationale og nationale aktører ser omfordeling af olieindtægter som et muligt værktøj til at forhandle fred i Libyen og i andre sårbare stater. Men hvad går indtægtsfordeling af naturressourcer egentlig ud på og hvordan kan det bidrage til at skabe fred? Natural Ressource Revenue Sharing, en rapport fra FN’s Udviklingsprogram UNDP og Natural Ressource Governance Institute (NRGI), blev den 12. september lanceret i Washington. Rapporten sammenligner 30 forskellige systemer for indtægtsfordeling og ser på, hvordan disse kan benyttes til at fremme fredsprocesser i sårbare stater.

#WorkingforUN – UNDP holdt oplæg til DJØF karrieredag

Er du interesseret i at gøre karriere i FN systemet? Her til aften afholdte FN Byen i samarbejde med DJØF et karriereevent, der omhandlede de mange muligheder for at gøre karriere i FN systemet.

Musikvideoer, multietnolekt rapper og verdensmålene var centrum for det danske Social Good Summit i Kalundborg, som blev livestreamet og del af stort globalt møde om verdensmålene

Scenen var sat. Al Agami og Zaki Youseff varmede stemmerne op. Kameraerne var klar, og 600 gymnasieelever fra Kalundborg Gymnasium var ved at fylde salen op. Det danske Social Good Summit 2016 fandt sted på Kalundborg Gymnasium, hvor UNDP, Globale Gymnasier og Turning Tables havde stablet et arrangement på benene, der bestod af musikvideoer, live koncert og engagerede taler alt sammen med det formål at sætte fokus på verdensmålene, skabe debat og mobilisere til handling for en bedre verden, hvor ingen lades i stikken.

Sammen gør vi en forskel - UNDP's årsrapport 2015/2016

UNDP har bidraget til forbedring af 18,6 millioner menneskers levevilkår. Det svarer til mere end tre gange Danmarks befolkning! Det fremgår af UNDP’s netop udkommet årsrapport for 2015/2016, som stiller skarpt på organisationens opnåede udviklingsresultater indenfor det sidste år. I rapporten UNDP IN FOCUS 2015/2016 kan du læse om UNDP's samlede resultater og om udvalgte UNDP projekter i alle de regioner, vi arbejder i; Afrika, Asien, Mellemøsten, Østeuropa og Sydamerika. Rapporten giver også et overblik over UNDP’s resourcer og en liste over top donorer, som Danmark fortsat er i blandt. Rapporten fremhæver desuden, at UNDP er kåret som verdens mest åbne og gennemsigtige udviklingsorganisation i verden for andet år i træk.

Game of Thrones stjerne Nikolaj Coster-Waldau fløjter kampen mod fattigdom i gang til verdens første kvindelige amatørturnering i fodbold

Den globalt anerkendte danske skuespiller og stjerne i HBO’s Game of Thrones Nikolaj Coster-Waldau kick-startede sin rolle som Goodwill Ambassador for FN’s Udviklingsprogram UNDP ved at agere dommer til verdens første kvindelige amatørturnering i fodbold i New York.

Game of Thrones stjerne Nikolaj Coster-Waldau udnævnt til UNDP Goodwill Ambassador

FN’s Udviklingsprogram UNDP har i dag udnævnt den globalt anerkendte skuespiller, Nikolaj Coster-Waldau, bedst kendt for hans hovedrolle i HBO’s Game of Thrones, som nyeste Goodwill Ambassador. I denne nye rolle vil den danske skuespiller fokusere på at sprede budskabet og støtte op om FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling. Verdensmålene er en global opfordring til handling til at afskaffe fattigdom og sult i hele verden, reducere ulighed og bekæmpe klimaforandringer. “Min vigtigste opgave som UNDP Goodwill Ambassador vil være at sprede budskabet og støtte op om verdensmålene for en bedre fremtid for alle, hvilket ikke kan opnås uden styrkelse af kvinders rettigheder og beskyttelse af vores planet,” sagde Nikolaj Coster-Waldau under en pressekonference i UNDP’s hovedkvarter.

Kalundborg i centrum for Danmarks deltagelse i det globale Social Good Summit

Den danske udgave af den globale konference Social Good Summit løber af stablen d. 19. september. Det sker med 700 elever fra Kalundborg Gymnasium og HF. FN’s Udviklingsprogram UNDP og organisationen Turning Tables står i samarbejde med Globale Gymnasier bag det danske arrangement, som livestreames til 150 lande verden over.

Demokrati og bæredygtig udvikling – opskrift på konfliktløsning?

I dag fejrer vi International Dag for Demokrati. Ifølge det globale fredsindeks, som offentliggøres hvert år af Institute for Economics and Peace (IEP), var verden mindre fredelig i 2015 end året før. Dette er en tendens, der er kendetegnende for det seneste årti. Den negative udvikling skyldes primært øget terrorisme og politisk ustabilitet.