Aid Transparency Index, der er produceret af kampagnen for udviklingsbistand, Publish What You Fund, vurderer UNDP som den næst mest gennemsigtige udviklingsorganisation i verden, og dermed den højest rangerede FN-organisation. Samtidig scorede UNDP en stigning på 2,1% sammenlagt siden det sidste indeks blev offentliggjort i 2016. Vi fortsætter med at lede arbejdet for en verden med åbne organisationer, der bidrager til endnu bedre udviklingsarbejde for at opnå den samlede 2030-dagsorden.
FNs udviklingsprogram (UNDP) lancerede i denne uge årsrapporten for 2017. Rapporten beskriver, hvordan organisationens strategiske plan vil hjælpe lande over hele verden med at nå verdensmålene og imødegå nye globale udfordringer.
UNDP støtter et nyt initiativ ledet af Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet, der understreger behovet for hurtigt at mobilisere investeringer i ren energi for at kunne opfylde verdensmålene.
I samarbejde med FN's øvrige udviklingsorganisationer hjælper vi lande med at integrere verdensmålene ind i nationale handlingsplaner.
Nyt innovationsevent som led i SDG Accelerator-projektet for at skabe ny forretning med afsæt i FN's Verdensmål.
UNDP vil de næste fire år arbejde for at afskaffe fattigdom i alle dens former, fremskynde strukturelle samfundsforandringer mod bæredygtig udvikling og styrke landes modstandskraft, så de bedre kan modstå kriser.

Vær med

 

Arbejd med os

Arbejd med os

Søg job eller praktikstilling i UNDP

Følg os

Følg os

Følg UNDP Danmarks hverdag på de facebook, twitter og instagram; lær mere om vores arbejde og giv os din mening på de sociale medier

Bliv bæredygtig

Bliv bæredygtig

Læs hvordan du kan blive mere bæredygtig i din hverdag og bidrage til at nå verdensmålene for bæredygtig udvikling inden 2030

UNDP's arbejde i tal

Læs mere

170 millioner

nye vælgere blev registreret i 52 lande

37,3 millioner

mennesker opnåede forbedrede levevilkår

3 millioner

jobs blev skabt i 101 lande

1.388

kriseberedskabs- og klimatilpasningsplaner blev sat i værk i 62 lande

Læs mere

UNDP Rundt om i verden

Du er her UNDP Danmark Repræsentationskontor
Gå til UNDP globalt